Privacy Policy:

Firma BLOUNT EUROPE SA/NV („Blount“) je posvećena zaštiti privatnosti. Cilj politike privatnosti je da vas informišemo o kategorijama ličnih podatka koje prikupljamo kada posetite našu prezentaciju, svrhama u koje koristimo te podatke i ako i kako ih otkrivamo trećim stranama.

Prikupljanje i korišćenje podataka:

Moguće je da prikupljamo lične podatke koje posetioci prezentacije svojevoljno daju.

Moguće je da snimamo i skladištimo podatke koje nam dajete, a koji podrazumevaju vaše ime, adresu i druge kontakt podatke, uključujući i brojeve telefona i adresu e-pošte, oblasti interesovanja, kao sve druge specifične i izričite podatke koje prikupljamo s vremena na vreme, a radi ponude proizvoda i usluga vama, za registraciju na naš bilten vesti (ako ga ima), za naš odnos, kao i da odgovorimo na vaša pitanja ili zahteve koje nam dostavljate putem e-pošte. U granicama zakona ili uz vašu saglasnost, možemo vam slati informacije ili promotivni materijal o našim proizvodima ili uslugama koje bi mogle da vas zanimaju.

Kolačići:

„Kolačići“ su delići informacija koji se čuvaju u pregledaču na vašem čvrstom disku. Većina web pregledača automatski prihvata kolačiće, ali vam omogućavaju da sprečite njihovo skladištenje na računar.

Razotkrivanje informacija:

Iako je moguće da prosleđujemo lične podatke našim filijalama, trenutno ne nudimo lične podatke trećim stranama.

Naglašavamo, Blount, ne prodaje, ne trguje ili ne iznajmljuje vaše lične podatke drugima. Moguće je da našim distributerskim kanalima dajemo opštu statistiku o našim posetiocima, uputnicama i obrascu saobraćaja, ali ove statistike ne uključuju informacije koje mogu da identifikuju osobu.

Kad napustite našu prezentaciju:

Blount nema kontrolu nad praksama kad je u pitanju privatnost na lokacijama izvan našeg domena. Ako sledite vezu ka nekoj drugoj web lokaciji, pročitajte politiku privatnosti lokacije i obratite se administratoru sistema ukoliko imate pitanja o privatnosti.

Politika kad su u pitanju maloletnici:

Ako maloletnici (ispod 13 godina) žele da nam daju lične podatke, oni moraju da obezbede saglasnost roditelja ili staratelja.

Vaša saglasnost:

Korišćenjem naše prezentacije i podnošenjem ličnih podataka nama, saglasni ste da Blount prikupljene informacije upotrebi u svrhe i na način koji je gore opisan. Ako odlučimo da primenimo politiku privatnosti, promene ćemo objaviti na ovoj stranici i odmah će biti obavezujuće. Na taj način ćete uvek biti upoznati sa podacima koje prikupljamo, kako ih koristimo i pod kojim okolnostima ih otkrivamo.

Vaša prava:

Imate pravo da zahtevate pristup podacima koje imamo o vama, da zatražite ispravljanje neispravnih podataka i da date prigovor na obradu vaših ličnih podataka iz zakonskih razloga. Bilo kada i besplatno, to podrazumeva pravo na prigovor na upotrebu vaših ličnih podataka u svrhe direktnog marketinga. Ta prava možete iskoristiti ako se obratite na webmaster@blount.be

Recite nam šta mislite:

OREGON® iščekuje pitanja i komentare o privatnosti. Pošaljite nam e-poštu na marketing@blount.be